CAT ES EN FR EN
Qui Som

Normativa 1. Els allotjats a Ca l’Avi Forner quan prenguin possessió de l’allotjament dispensaran a la casa el DNI per tal de poder presentar les dades als Mossos d’Esquadra segons estableix la Llei de Seguretat Ciutadana. Les dades de caràcter personal seran tractades segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

 2. En cap cas es podrà superar el nombre permès d’allotjats:

  • 7 persones + 1 llit supletori a Ca l’Avi Forner
  • 10 persones a Ca l’Avi Forner II

 3. No es permet l’entrada d’animals.

 4. Els allotjats a Ca l’Avi Forner si són en nombre inferior al màxim permès i volen convidar algú, durant el dia o passar-hi la nit, hauran de comunicar la visita amb antelació. La quota es computa per persona/dia. Els invitats que superin en l’estada les 12:00 hores de la nit hauran de presentar el DNI a la casa.

 5. Els invitats de Ca l’Avi Forner II que superin en l’estada les 12:00 hores de la nit hauran de presentar el DNI a la casa.

 6. Al recinte de la piscina no es pot fer focs d’artifici. El lloc idoni per celebrar amb petards la revetlla de Sant Joan és l’aparcament de camions.

 7. S’aconsella no menjar pipes o fruits secs de closca petita al recinte de la piscina. Poden espatllar el motor de depuració d’aigua.

 8. La forma de pagament es farà amb targeta de crèdit o efectiu, durant l’estada.

 9. Es prega avisar amb la màxima celeritat per l’anul•lació d’una reserva.

 10. Anul·lar una reserva no comporta cap cost.

Carousel de imágenes